Jalasjärven moottorikerho

JAMOKE UA

Kerhosta

Jalasjärven Moottorikerhon toiminta alkoi vuonna 1974 Jalasjärven Yrittäjänuorten jaostona. Tähän päädyttiin, kun kukaan aktiiveista ei ollut täysi-ikäinen, eikä omaa seuraa näin voitu perustaa. Toiminta pyöri vuoteen 1978 saakka tältä pohjalta, kunnes helmikuussa 1978 oltiin riittävän aikuisia oman seuran perustamiseen.

Ensimmäisen kymmenvuotiskauden seura keskittyi motocrossiin ja matkamoottoripyöräilyyn. Autourheilu tuli mukaan 1980-luvun puolivälissä. Siitä kasvoi nopeasti moottorikerhon päälaji.
Vuosien kuluessa seuran jäsenet ovat voittaneet yhden MM-hopean, seitsemän suomenmestaruutta ja useita muun värisiä SM-mitaleita.

Jalasjärven Moottorikerho, JAMOKE / UA on tänään elinvoimainen moottorikerho jolla on yli 150 jäsentä. Toimintaa värittää sekä Heittolan motocross-radan kehittäminen, että vuosille 2014-2016 ajoittuva Murtoharjun moottoriradan rakentaminen korvajärvelle. Murtoharju on yli 300.000 euron hankkeena pienelle seuralle iso haaste. Siitä selviämisessä ratkaisevaa on perinteinen vahva talkoohenki ja jamokelaisten monipuolinen maanrakennusalan kokemus.

Kilpapuolella tapahtuu koko ajan ja nuoria harrastajia on tullut kokoajan lisää sekä motocrossiin, että autopuolelle.